Integrering av avgiftsreduceringsplattform
Inför Googles verkställighet av inköp i appar har internetindustrin uppmanat den snabba övergången till "Googles förebyggande av mobbning (ändring av Telecommunications Business Act)". Detta beror på att det finns oro för att innehållsskapare och konsumenter kommer att orsaka olika biverkningar, inklusive biljoner dollar i skadestånd. Lagstiftarna som föreslog det relaterade lagförslaget 소액결제현금화 bildade också enighet […]

Inför Googles verkställighet av inköp i appar har internetindustrin uppmanat den snabba övergången till "Googles förebyggande av mobbning (ändring av Telecommunications Business Act)". Detta beror på att det finns oro för att innehållsskapare och konsumenter kommer att orsaka olika biverkningar, inklusive biljoner dollar i skadestånd. Lagstiftarna som föreslog det relaterade lagförslaget 소액결제현금화 bildade också enighet och började komma med motåtgärder, som att återuppta diskussioner.

Den 8: e höll rep Cho Seung-rae, sekreterare för National Assembly Science, Technology, Information and Broadcasting and Communication Committee, Democratic Party of Korea, en internationell internationell konferens om ämnet "Direction of Global Application (App) rättvisa med Lee Won-wook, Kwabang ordförande, Korea Internet Business Association, och Nord Nevada International Exchange Center (NNIC). gjorde.

Vid det här mötet diskuterades den skada som Googles tillämpning av betalning i appen kommer att orsaka. In-app-betalning är ett internt betalningssystem som utvecklats av Google och Apple och hänvisar till en metod som gör det möjligt att betala för betalda appar och innehåll på deras appmarknader via kreditkort, olika enkla betalningar och mikropeteringar från mobiloperatörer. Från och med oktober är användningen av betalningssystemet Google Play obligatoriskt.

Inför kritik av en ”avgiftsskatt” meddelade Google att man skulle sänka provisioner från 30% till 15% beroende på försäljningssektionen, men kritiserade det som ett ”trick” för att förhindra tillämpningen av lagen.

Sado-yeon, webb-romanförfattare, sa: "Google säger att det kommer att införa en avgiftsreduceringspolicy för små och medelstora företag, men eftersom de flesta skapare serierar och distribuerar innehåll på stora plattformar, kommer de säkert att påverkas av plattformar som får provision på 30% eller mer. ”Nej”, påpekade han, ”politik att sänka favorisering bara sudda det väsentliga.”

Enligt Seoul National University-professor Yoo Byung-jun förväntas den årliga försäljningen av innehållsindustrin minska med cirka 2,11 biljoner vann 2021 och antalet 18 220 anställda kommer att bero på Googles tvingade in-app-betalning och avgiftshöjning. minska. Det beräknas att den inhemska försäljningen av mobilt innehåll kommer att minska med mer än 5 biljoner vann 2025.

Författaren Seo sa, ”60% av arbetarna med digitalt innehåll är yngre än 35 år.

Några påpekade att Google och Apple påskyndar sitt monopol genom att överföra sin marknadsstyrka.

”Google och Apple binder i in-app betalning marknaden med hjälp av sin monopolställning i det mobila operativsystemet (OS),” sade Jeong Jong-chae, advokat vid advokatfirman Jeong Bak. Struktur ”, förklarade han.

Han fortsatte, ”The tvingas in-app betalning initierades av Apple och följdes av Google. Apple tillämpas 30% från början, men Google följde det som det är. Det visar tydligt hur farligt det är.”

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다