Warenhuis versterkende marketing
De verkoop van luxegoederen bij grote warenhuizen is aanzienlijk gestegen sinds de verspreiding van COVID-19 vorig jaar. Het was te danken aan de surrogaattevredenheid van degenen die niet naar het buitenland konden reizen omdat de lucht was geblokkeerd. In de tweede helft van dit jaar zal de situatie echter waarschijnlijk anders zijn. Het aantal consumenten […]

De verkoop van luxegoederen bij grote warenhuizen is aanzienlijk gestegen sinds de verspreiding van COVID-19 vorig jaar. Het was te danken aan de surrogaattevredenheid van degenen die niet naar het buitenland konden reizen omdat de lucht was geblokkeerd. In de tweede helft van dit jaar zal de situatie echter waarschijnlijk anders zijn. Het aantal consumenten dat zich voorbereidt op reizen 레플리카 naar het buitenland is aanzienlijk toegenomen door de uitbreiding van de COVID-19-vaccinatie en de promotie van de reisbubbel (reisveiligheidszone). Anders kan de leiding van de verkoop van luxegoederen weer worden overgedragen aan belastingvrije winkels.

Volgens de warenhuisindustrie op de 22e bereidt elk warenhuis agressievere marketing voor dan voorheen om de verkoop van luxegoederen op peil te houden. Lotte Department Store heeft een strategie opgesteld om het aandeel overzeese luxegoederen te verhogen van de huidige 33% naar meer dan 50%, aangezien de verkoop van luxegoederen met 59,5% toenam in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar tot de 21e. Om de hoofdwinkel Sogong-dong in Seoul eind volgend jaar om te toveren tot een hoogwaardige luxewinkel, werden in totaal 30 buitenlandse merken uitgenodigd in de luxe herenwinkel op de 5e verdieping en in de tweede helft van het jaar werden achtereenvolgens luxe winkels geplaatst tot op de 6e verdieping. Daarnaast opende de Jamsil-winkel Gucci Mens in maart, Burberry Mens en Dolce & Gabbana in juni, na Louis Vuitton Mens vorig jaar, en de Incheon Terminal-winkel opende ook 15 herenmodemerken zoals Hublot en Omega, evenals herenmode merken zoals Bali en Saint Laurent. toegevoegd

Hyundai Department Store besloot ook om zijn hoofdkantoor in Apgujeong in Seoul om te vormen tot een luxe winkelruimte voor jongeren. De 4e verdieping is opgeknapt als de 'Men's Luxury Hall', een luxe herenboetiek-luxehal, Prada Uomo en Dolce & Gabbana Uomo-winkels zijn toegevoegd en de eetzaal wordt ook geüpgraded. Een Hyundai Department Store-functionaris zei: "Het is nog te vroeg om te voorspellen of klanten luxegoederen zullen kopen in belastingvrije winkels in plaats van in warenhuizen." mensen met een hoge vraag naar luxe goederen. We zijn van plan om luxe marketing verdelen door het openen van een exclusieve lounge in de Pangyo branche,”zei hij.

Shinsegae Department Store brengt voor het eerst sinds de uitbreiding van het nieuwe gebouw in 2016 wijzigingen aan in de Gangnam-vestiging. Na de introductie van 140 bekende buitenlandse designermerken in Korea's grootste overzeese modehal van 3471㎡ (1050 pyeong), zullen in de tweede helft van dit jaar luxe merken worden toegevoegd aan de tussenverdieping tussen de eerste en tweede verdieping om te openen. Het versterkte met name de high-end woninginrichting voor 'homestay-mensen' en introduceerde in september vorig jaar voor het eerst een conciërgeservice van ongeveer 66 vierkante meter (20 pyeong) in de branche.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다