Diver-producten die worden uitgebracht op Rolex
Voor submarinerproducten is het zeer praktisch en is het ontwerp ook zo geweldig gemaakt dat veel mensen op zoek zijn naar Daily Watch. Het is het meest populaire model van Lorex voor een lange periode en het is nu moeilijk te 레플리카 verkrijgen. Het is een model dat zo populair is dat het nu niet […]

Voor submarinerproducten is het zeer praktisch en is het ontwerp ook zo geweldig gemaakt dat veel mensen op zoek zijn naar Daily Watch.

Het is het meest populaire model van Lorex voor een lange periode en het is nu moeilijk te 레플리카 verkrijgen.

Het is een model dat zo populair is dat het nu niet kan watten en dat het een submariner is die meer waarde heeft om te kopen, omdat het alleen maar een inventaris heeft bij een directe bezoek aan de winkel.

Het submarinerproduct van de woekerboor is een nieuw Lorex-submarinerproduct met een zeer kleine maat dan de conventionele submariner.

Het is een enorm populair product dat tegelijkertijd wordt gelanceerd.

Het is een product dat goed is in het ontwerpen van de submariner, maar dat trendy is geworden en dat de geest van mannen heeft gepakt, met zijn gebruikelijke Daily Watch-geen kleur, nette, mannelijke beelden.

Voor het woeker-boormodel is het een BlackSubmariner met een bezel van Green Ceramic.

Het is een nieuw, nieuw geboren model, een product dat nog steeds een oogje op het oog heeft.

Het werd gebouwd om een ​​geëxtrudeerd stalen werper te maken, zodat het een spot- en scratch-achtige kap had, waardoor het gemakkelijker kon worden om de klok te gebruiken.

De zijkanten van de toren zijn zelfs aangepast aan het staal van fluorescentie, waardoor het verfijnde ontwerp goed wordt getoond.

Het is gemaakt van een schroeftype om het griepgevoel te vergroten en om een ​​duivelverwarmingseffect te hebben dat een hoog waterdichte prestaties heeft.

Je kunt de sensatie zien die de zaak hoog heeft ontworpen met twee zijden om directe impact op de yang te voorkomen.

Besel heeft de kenmerken van de roterende Bezello Diverwatch.

De bezellranden in de stijl van de tandvleesverf hebben de greep verhoogd en de bezellen gemakkelijk laten draaien, en binnenin zijn ze goed geïllustreerd in een zilveren plaat in een groene keramiek, waardoor ze een sportieve en submarinerachtige look kunnen creëren.

Een grote schijnwerper in een driehoekige hoek van twaalf uur houdt een punt vast en de tinten en cijfers zijn netjes ingedrukt en vormen een duiker.

De wijzerplaat is een product dat een nette, verfijnde kleur heeft, waardoor de harmonie van de groene Bezelle en de zwarte Dial een nieuw model wordt.

Het gedeelte van de wijzerplaat heeft een trek van een supereenheid gemaakt om de exacte tijd te controleren.

Omdat de dichters van de stad een belangrijk model zijn, kan de index vol wit licht zijn, zodat ze een hoge dichterschap kunnen hebben, zelfs in het water, en een nette en eenvoudige ontwerpen die de submariner-aantrekkingskracht toevoegen.

Het is een datavenster dat het gemak van de gebruiker verhoogt en onder de 12-pop-index staat het kroonlogo en de merknaam.

En om zes uur zie je de kenmerken van het product en de productnaamlampen op de index, die de lege ruimte goed vullen.

Het is een kruid van het type kruidende benz, een product dat het gevoel van Lorexman in leven houdt, maar het is een product dat de dichters verhoogt door de kruiden in Silverhands te plaatsen

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다