Saya telah hidup selepas dua hari kepekatan.
Saya melawat Times Smith, sebuah kedai pembelian jam tangan mewah yang terletak berhampiran Cheongdam dan Apgujeong Rodeo. Terdapat banyak jam tangan Rolex yang sangat pelbagai, dan saya tidak tahu bahawa saya mempunyai masa untuk 레플리카 menonton!Terdapat banyak jam tangan yang indah, jadi mata saya adalah satu orang. Terdapat jam tangan mewah seperti jam tangan Rolex […]

Saya melawat Times Smith, sebuah kedai pembelian jam tangan mewah yang terletak berhampiran Cheongdam dan Apgujeong Rodeo. Terdapat banyak jam tangan Rolex yang sangat pelbagai, dan saya tidak tahu bahawa saya mempunyai masa untuk 레플리카 menonton!Terdapat banyak jam tangan yang indah, jadi mata saya adalah satu orang. Terdapat jam tangan mewah seperti jam tangan Rolex atau Cartier, omega, dan sebagainya yang saya mahu beli. Saya dapat melihat dengan baik dengan barangan yang sangat pelbagai dan kaunseling yang baik.

Apabila anda berjalan ke jalan, Times Smith, sebuah kedai jam tangan mewah, masuk ke dalam mata anda. Apabila anda masuk ke dalam, meja dan kerusi yang boleh duduk dengan selesa diletakkan, dan pameran telus diletakkan di sebelah kiri dan depan. Perkara-perkara di dalamnya cantik DP, dan saya mempunyai dua mata!Uh, saya telah digilap dan saya telah melihat anda sekilas. ~ Saya seorang lelaki yang datang ke hadapan dewan pameran dengan ketakutan.

Sebagai tambahan kepada Rolex, jenama yang dikendalikan adalah Piaget, Cartier, Patekpillip, Omega, dan sebagainya. Terdapat banyak jam tangan lelaki, tetapi barangan yang baik untuk wanita kelihatan agak ketara. Terutama, Cartier dan Rolex, jika anda membawa kereta anda ke hadapan, anda mempunyai tempat letak kereta di sebelah kanan kedai. Jangan risau. Ya, Omega juga kelihatan walaupun teman lelakinya memakainya.

Musim panas akan datang dan jam tangan akan menjadi hebat. Terutama, terdapat banyak orang yang ingin membeli dan suka jam tangan lelaki, tetapi saya mempunyai sesuatu yang saya mahu beli, tetapi saya tidak terlepas atau menjualnya dengan had. Tetapi jika anda ingin membelinya, anda boleh gembira jika anda bertanya kepada kedai Timesmith. Reka bentuk, warna, dan pelbagai bentuk tali dan bahan bercampur, tetapi ia sangat indah.

Secara peribadi, saya melihat banyak perkara yang indah tentang barangan Rolex. Saya fikir anda pakar dalam membeli jam tangan mewah Rolex, jadi terdapat banyak jenis!Apabila teman lelaki saya pergi, saya melihat banyak reka bentuk contoh, dan saya mempunyai perkara yang saya mahu lakukan. Pada mulanya, saya melihat dengan mata saya dan bercakap dengan pekerja saya dan menyentuhnya dengan perkara sebenar.

Terdapat satu lagi butang di atas kepala anda. Jika anda menekannya, anda akan cepat dan anda akan menenggelamkan diri anda.
Anda hanya akan mengambil naga dan membuat jarum.

Walau bagaimanapun, juruteknik pembaikan jam tangan mempunyai nama yang tinggi sebagai jam tangan yang paling teruk.
Sukar untuk diperbaiki, dan sukar untuk dikira …
Ia adalah model yang tidak dapat diperbaiki dengan teknologi mudah.
Dan walaupun anda tidak tahu di Jongno, hanya ada beberapa inspirasi yang boleh anda sentuh …
Ia adalah jam tangan yang sangat sukar untuk diperbaiki. Kebanyakan mereka pergi ke proses pembuangan. Sudah tentu saya tidak dapat menyentuh.
Tetapi dalam kes saya, sukar, tetapi ia adalah kes di mana ia mengambil banyak masa dan enggan … tetapi ia perlu dikekalkan untuk masa yang lama semasa membaiki kepekatan.
Anda tahu, barang-barang ayah anda - anda perlu menyelamatkannya, dan saya akan menjadi lebih banyak kuasa tempur.

Ia hanya mengambil masa dua hari, jadi mempertimbangkan kos pembaikan kos buruh saya yang murah. Intimidasi. Untuk rujukan, kos buruh saya adalah 100,000 won sehari.

Nasib baik, kami telah memeriksa litar dan hidup tanpa kelainan kecuali pemotongan yang disebabkan oleh penuaan ic.
Sekiranya ic mempunyai kelainan, hasil perhatian mata-mata yang perlu dipindahkan ke ini berlaku
Pertama sekali, sukar untuk memecahkan tin.
Tetapi saya tidak boleh mendapatkan Inum untuk keseluruhan perhimpunan.
Ia telah lama berlalu dan ia telah diekstrak dari jam tangan yang hidup setakat ini.
Anda tidak boleh membetulkan langit.
Sukar untuk mencari dua helai untuk mencari tapak yang dipotong …
Ketebalan gegelung ini adalah kira-kira satu minit rambut dan lemah.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다